PVC stolarija Beograd, PVC stolarija ima dug vek trajanja i nema nedostatke koje ima drvena stolarija. PVC prozori Rehau, i posle dugi niz godina otvaraju se i zatvaraju lepo, nema krivljenja, ne menjaju boju, itd. PVC prozori REHAU, laki su za odrzavanje!

PVC stolarija REHAU, investicija koja ce se vratiti kroz vreme. Objekat na kome su ugradjeni kvalitetni PVC prozori REHAU, svakako ce imati bolju energetsku efikasnost koja se ogleda u zadrzavanju toplote odnosno boljem kompenzovanju razlike unutrasnje i spoljasnje temperature. Specijalna vakum stakla (24 mm) izmedju koji se nalazi gas argon, obezbedjuju miran san u toploj sobi.
PVC stolarija cena se formira prema datim merama, a na osnovu vaseg zahteva uradicemo potrebnu procenu troskova. PVC stolarija, izrada, ugradnja, roletne i komarnici po m2, Beograd. Prema zelji kupca izradjujemo sve oblike i dimenzije PVC prozora prema izmerenim otvorima.  Razlika u ceni se moze pojaviti samo u slucaju da postoje posebni zahtevi koji nisu uslovljeni dimenzijama prozora vec tehnickim zahtevima, kao sto su recimo: nacin zabravljivanja i otvaranja prozora (na kip, klasicno, klizno …). Mehanizam za prozor kosta, tako da se to reflektuje na ukupnu cenu PVC stolarije. Medjutim, mi smo predvideli da se standardna ponuda za PVC prozore radi sa unapred predvidjenim kip sistemom, dok se za klizne varijante radi poseban cenovnik. Sve ovo vazi i za pvc vrata. Obzirom da najveci deo pvc prozora cini staklo, jasno je da njegov kvalitet od presudnog znacaja za termoizolaciona svojstva. Za sestokomorni PVC prozor predvidjeno je i deblje staklo (troslojno) pa je i sam prozor tezi. Izbor je na vama, pa vam skrecemo paznju da je nekada zaista isplativije da kupite kvalitetan petokomorni profil (sa NE/ARGON staklom) nego PVC stolariju kojoj je jedini adut sto je sestokomorna (ili vise komora) ali sa obicnim dvoslojnim staklom. 
...
PVC_stolarija_cene,_NOVO_PVC_prozori_cenovnik,_EKONOMIK_20191.jpg

PVC stolarija akcija. PVC prozori REHAU EKONOMIK, pet komora + niskoemisiono/argon staklo. Cena je bez ugradnje, sa besplatnom dostavom za Beograd.

PVC stolarija, mega akcija za Beograd. Cene se formiraju na osnovu vise faktora. Konkretno, u Beogradu smo formirali cenovnik sa najpovoljnijim cenama PVC prozora. Konacna Cena PVC prozora se formira tek nakon sto obavimo premer na licu mesta. To znaci da cemo vam poslati kompletnu ponudu za stolariju, ukupnu cenu izrade i montaze. Ponuda za PVC stolariju je besplatna i mozete nam je zatraziti telefonskim putem ili putem email poruke.  PVC stolarija, mega akcija, sastavljena od profila REHAU EKONOMIK (ravno krilo) - 5 komora .PVC stolarija, hit cene! PVC prozori i PVC Balkonska vrata. Idealna PVC stolarija ukoliko planirate adaptaciju stambenog prostora. 
Optimalno resenje za visoku energetsku efikasnost, ovo je pravi profil za Vas.
CENOVNIK PVC STOLARIJE JE BEZ MONTAZE.

PVC_stolarija_cenovnik,_NOVO_PVC_stolarija_cena,_Beograd_2019.jpg

PVC stolarija, sastavljena od profila REHAU Brillant, 5 komora, dve nalegajuce diht gume, staklo dvoslojno, Niskoemisiono/argon/float. Garancija 10 godina.

 Cene PVC stolarije su bez montaze. 
 Montaza je 15e po prozoru. 
 Demontaza starih prozora po dogovoru. 
 Mogucnost odnosenja stare stolarije. 
 Zidarska obrada oko prozora po dogovoru. 
 Spoljni plastificirani limovi 15e metar (najmanja obracunska mera je 1m).
 Unutrasnje pvc daske 15e metar (najmanja obracunska mera je 1m).
 Rolo komarnici 35e m2. 
 Roletne pvc/alu 50e m2. 
Cene PVC stolarije su bez montaze.

PVC_PROZORI_REHAU_SYNEGO,_2020_NOVI_PVC_STOLARIJA_CENOVNIK_2.jpg

PVC stolarija, sastavljena od profila REHAU SYNEGO, 7/6 komora, tri nalegajuce diht gume, staklo troslojno, Niskoemisiono/argon/solarguard/argon/float

Danas se vec proizvodi PVC stolarija sa 6 komora i toplotnm izolacijom ispod 1 .3W/m2K. (jedinica za toplotnu propusnost, manje je bolje) dok su stariji PVC prozori s dve komore imali oko 2 W/m2K, sto je znacajna razlika u ustedi energije. Naravno, ne utice samo broj komora profila na PVC prozoru na njegov kvalitet nego i odabir stakla. Ipak u zadnjih desetlnu godina kvalitet samih PVC profila, a samim time i PVC stolarije jako raste te su danas PVC prozori vrlo kvalitetan, dugotrajan, estetski prihvatljiv i cenovno vrlo konkurentan proizvod. Pojavom svesti o energetskoj ustedama sve se vise pocinju ugradjivati i koristiti troslojona stakla koja imaju jos bolja izolacijska svojstva ciji Ug faktori padaju i do Ug> 1,1 W/m2K
Cene PVC stolarije su bez montaze.

Powered by WebExpress