PVC_stolarija_-_cena_Rehau.jpg

PVC stolarija, visoke klase. PVC stolarija, sastavljena je od profila sa 5 i 6 komora sa sedistem firme u Beogradu. PVC prozori i PVC vrata, su veoma vazna stvar da bi ste napravili gresku pri kupovini. PVC stolarija Vozdovac, prodaja po tacnim merama.

ZASTO REHAU... Zato sto izborom kvalitetne PVC stolarije, odnosno - PVC prozori - Rehau, manje energije cete trositi na grejanje, imacete dobru zvucnu izolaciju i dugo vremena necete morati da razmisljate o zameni vrata i prozora. Garancija 10 godina.

Sa izborom nase PVC stolarije, za svoj dom ili radni prostor, izabrali ste i bitnu stavku za svoje zdravlje, jer jedino kvalitetna Rehau stolarija sa NISKOEMISIONIM, staklima moze da izoluje stetne UV zrake u danima visokih temparatura i takodje pomaze u odrzavnju optimalne temparature u Vasem okruzenju. Prozori Beograd.
IZKUSTVA KUPACA PVC PROZORA i PVC VRATA:  PVC stolarija ima i dobar vid zvucne izolacije, jer s obzirom da zivim u glavnoj ulici to dobro znam. Jedino ako otvorim ili kipujem prozor tada mogu cuti buku.Takodje je vazno zimi jer se sam okvir ne znoji sto je slucaj kod aluminijumske koja nije presvucena plastikom. Odrzavanje je lako a i ekonomicno, jer na primer ne moras prefarbati svakih godinu dana iste, kako bi imala dobru i svezu boju i zastitu sto je slucaj kod drvene. U svakom slucaju glas ZA, PVC prozore Rehau ali i preporuka da dobro ispitate ponude na trzistu. Zna tu da bude i velikih surogata po nizoj ceni...

Ja mislim a je stavljanje PVC stolarije najbolja stvar koju smo uradili.. Lako se odrzava (bila sam sokirana kako se lepo brisu prozori samo vlaznom krpom), super dihtuje, to nam je bilo jako vazno jer smo i mi imali uzasno staru drvenu stolariju.... Mi smo stavili tri termo stakla (valjda se to tako zovu) koja su malo skuplja, ali se ne mogu zamagliti onako izmedju stakala i nema kondenzacije... E sad koliko sam ja to strucno objasnila... 
Jesenas smo renovirali kompletan stan u Zemunu tako da smo stavili i nove PVC prozore. Ja sam odusevljena, lako se odrzavaju, stakla su topla, kad duva (a kosava cesto duva kod nas) zavesa se ne pomera, NEMA BUKE! Ono sto bih preporucila, jeste da je malo skuplja varijanta ali zaista vredi, jeste da stavite tzv. komarnik na prozore. Spusta se kao roletna, ne vidi se u okviru kutije, a puno znaci. Prozori su otvoreni, a nema straha od bubica, ptica i sl. 

Mi smo se uselili u nov stan Novi Beograd sa PVC stolarijom - REHAU. Stoji sve sto je vec receno: dobro se brise, toplo, ne duva, odlicna zvucna izolacija (jedva se cuje da grmi). Mi smo, konkretno, zimus imali problem, ali to je zbog stana, a ne zbog stolarije. Stan je nov, tako da nije dobro osusen.. Sada je sve OK - uzivamo! 

Iako nemam ama bas nikakav licni interes da reklamiram, nemam ni trunku dileme - nisam se pokajao. Posle velikih (opste poznatih) nevolja sa starom, drvenom, rucno radenom stolarijom, ovo sada je pravi odmor. Nije vredelo ni redovno odrzavanje, farbanje,  zamena gita na staklima, kasnije lepljenje dihtunga na sva prozorska i vratna krila - vremenom se prosto rasusila i nije vise mogla da zadrzi ni buku, ni temperaturu niti prasinu.I evo, posle pet godina koriscenja mogu samo da potvrdim - taj komfor ne moze da se poredi, po sva tri navedena kriterijuma, a dodacu jos i lako odrzavanje. Tu ne mislim samo na ciscenje, jer povremeno (jednom godisnje) bi trebalo podmazati mehanizme, kao i eventualno dostelovati poneko krilo radi boljeg zatvaranja, sto takodje nije nikakav problem jer postoje za to predvidjeni elementi mehanizma. Sto se boje tice, moja je bela, osim PVC ulaznih vrata, koja su u boji tamnog hrasta i zaista izgledaju fenomenalno, kao i prvog dana. Ne slazem se da je PVC stolarija Rehau skupa varijanta jer, kao i u svemu, kvalitet mora da se plati, pogotovo ako se to radi jednom u zivotu. Ova stolarija nije bila jeftina, narocito ulazna vrata, ali mislim da se isplatilo, jer nije bila ni nesto preterano skupa u odnosu na npr. Al.U kuci je osetno toplije, buka i prasina sa ulice su daleko manji, a sto je najvaznije i zena kao da mi nekako veselija. 

Nasi PVC prozori su mnogo vise od elemenata spajanja unutrasnjosti i spoljasnjosti. Sistem koji koristimo, PVC stolarija - REHAU, je u svim disciplinama uzor. Najbolji PVC prozori, izrada po meri - Beograd.

PVC STOLARIJU MOZETE POGLEDATI NA LOKACIJI:  
Ulica Husova br.6, Vozdovac, Beograd, (nedaleko od Dusanovacke pijace).
Kontakt telefoni - Firma: SN - Windows, Beograd. 
Fiksni telefon - 011 411 2136, mobilni telefon, 065 545 0707  - CENOVNIK

Powered by WebExpress